Kedves Látogató!

Üdvözlünk a www.w123club.hu www.w115club.hu és a www.w114club.hu oldalain!

 

Sajnos az utóbbi időben elárasztották az oldalt különféle robotok, így a regisztráció automata formáját felfüggesztettük. Amennyiben szeretnél csatlakozni, kérünk írj egy rövid bemutatkozó e-mailt az info kukac w123club.hu e-mail címre. Igyekszünk fiókodat mihamarabb aktiválni. Üdvözlettel: w123club.hu


Ezen oldalak közösségét 2007. végén a 123-as típus szeretete hozta és kovácsolta össze, ha fogalmazhatunk így, egy laza, kötetlen baráti társaságba. Az idők során egyre többen csatlakoztak hozzánk és egyre színesebbé vált a járműpark, így a két egymáshoz igen közelálló típust, a 115-ös és 114-es tulajdonosokat is megcéloztuk szolgáltatásainkkal.

 

 

Tagjaink között vannak hétköznapi autósok, veteránbolodok, műszaki szakemberek, a mai autóktól megcsömörlött, barkácsoló fiatalok, fiatalosak.


Autóink között megtalálható gyakorlatilag a teljes 123-as paletta, a kombitól a kupéig, a benzinestől a dieselig, a pirostól a zöldig. Sokan közülünk már az újabb típusok felé is eltolódtak, akadnak 190-esek és 124-es járművek is.

Célunk, hogy továbbra is kötetlen baráti társaságként egymásnak és a hozzánk újonnan belépőknek segítsünk, mind szakmai, mind egyéb területeken, illetve, hogy a megmaradt, igencsak hányatott sorsú 123-as típus hazai példányait az utókornak a lehető legjobb állapotban megőrizzük. Autos für Ewigkeiten! Emellett a már veterán korba igencsak belépett W114 és W115 típusokat is támogatjuk.

Évente két nagy Találkozót szervezünk az ország különböző pontjain, amit mindig más csapat szervez. Ezek mellett sok kisebb összejövetel is van: évadnyitó találkozó, OT-Expo, pátyi szerelő nap, ócsai sütögetőnap, évzáró vacsora, stb., melyre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk.
Az ország különböző részeiben is szoktak lenni kisebb összejövetelek, ezekről a Régiók menüpont alatt lehet tájékozódni.

Röviden az oldal tartalmáról:

Főoldal: itt mindig az éppen aktuális híreket találod meg
A klub: hitvallásunk
Aktuális: aktuális hírek, klub információk
Találkozó: a rendszeres találkozókról szóló híreket itt találhatod meg
Programok: nem a klub által szervezett, de minket érintő programok leírásai
Irodalom: a nyomtatott könyvek, katalógusok és szerelési útmutatók listája
Adatok: a 123-as széria alapadatai, méretei, stb.
Szerviz: hasznos telefonszámok és címek, ha szakemberre van szükséged
Cikkek: tagjaink által készített hasznos cikkek, szereld magad leírások magyarul, fotókkal
Tagok: a három menüpontban megtalálod az aktív tagok bemutatkozóit, a teljes taglistánkat, illetve egy kis irodalmi vénával rendelkezők blogjait, valamint a tagok saját képgalériáját
Fórum: mutatkozz be, majd kérdezz bátran!
Piactér: apróhirdetési lehetőség minden klubtag számára

A fenti tartalom nagyrésze csak regisztrált felhasználóink számára elérhető.

Kedveled a W123 W114 vagy a W115 típusok valamelyikét? Netán van is ilyen autód? Vagy épp most készülsz vásárolni? Csatlakozz hozzánk! A közösségbe való belépéshez nem kell mást tenned, mint regisztrálnod (bal oldalon) az oldalra! Onnantól meg már csak Rajtad múlik minden! Várunk minden lelkes „őrültet” 0-99 éves korig (afelett mindenki automatikusan tag).

Üdvözlettel:
a klubtagok